Richtlijnen

Onze fok richtlijnen

Onze honden en bij dekkingen met onze honden, allen goed gehuisvest zijn, genoeg beweging krijgen, geestelijk gestimuleerd worden en alle noodzakelijke medische zorg kunnen krijgen.

Wij fokken NIET met een teef die onder de 16 maanden is of na de leeftijd van 8 jaar. Ook zal elke teef maximaal 5 nesten in haar leven krijgen en zal er minimaal 10 maanden rust zijn tussen 2 nesten.

Wij fokken alleen met honden die daar geestelijk en fysiek aan toe zijn..

Wij zullen nooit honden of hun nakomelingen verkopen, verhandelen of verloten aan commerciƫle groothandelaars, dierenwinkels of aan de detailhandel.

Pups mogen het nest NIET verlaten voor de leeftijd van 10 weken.

Wij ontwormen alle pups elke 2 weken, ronde de 6 weken inenten en chippen alvorens zij het nest verlaten.

Wij garanderen dat alle bij ons geboren pups, bij ons in huis grootgebracht worden en in een gezonde omgeving opgroeien waar zij fysiek, mentaal en sociaal genoeg gestimuleerd worden. Het socialiseren zal in huiselijke kring plaatsvinden en beginnen vanaf de eerste week.

Wij zullen onze pups alleen aan toekomstige eigenaren meegeven indien zij laten blijken de verantwoordelijkheid te kunnen dragen ten opzichte van de gezondheid en het welzijn van de hond.

Wij zullen alle pupkopers schriftelijke informatie meegeven met details over de noodzakelijke voeding, training en medische zorg meer informatie vind u ook op deze pagina en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wij garanderen aan alle pupkopers dat als de pup een erfelijk gezondheidsprobleem heeft, welke zich binnen 1 jaar na geboorte openbaart, wij hem of haar een nieuwe pup of hond zullen aanbieden, of gemaakte medische kosten zullen vergoeden, tot maximaal het betaalde aankoopbedrag.

Wij zullen met onze honden verantwoord fokken , al zijn deze richtlijnen veeal wettelijk vast gelegt niet iedere fokker respecteerd deze.